Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:07 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea să fie director la Centrul Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada". Concurs de proiecte de management (documente)

ro

17 Oct, 2020 00:00 3820 Marime text
  • Social-democrata Nicoleta Bercaru s-a retras din competiția pentru ocuparea funcției de manager al Centrului Județean Cultural Theodor Burada aflat în subordinea Consiliului Județean Constanța
  • Dosarul de concurs al balerinei Elena Vasile de la Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski" a fost respins
  • După primele două probe de concurs au rămas în competiție două persoane
  • Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, actualul director interimar al instituției de cultură și baritonul Cătălin Țoropoc de la Opera Națională din București și fost colaborator al Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța.
  • Pe 21 octombrie, se va desfăşura proba de interviu şi, ulterior, va fi anunţat câștigătorul concursului


Social-democrata Nicoleta Bercaru s-a retras din competiția pentru ocuparea funcției de manager al Centrului Județean Cultural Theodor Burada aflat în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Reprezentanții Comisiei de organizare a concursului au declarat că aceasta și-a retras, dosarul pentru participarea la examen.

Totodată, dosarul de concurs al balerinei Elena Vasile de la Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski" a fost respins.

Inițial la concurs s-au înscris 4 candidaţi, după primele două probe au rămas doar 2.

Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, actualul director interimar al instituției de cultură și baritonul Cătălin Țoropoc de la Opera Națională din București și fost colaborator al Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța.

Facem mențiunea că ieri, la sediul Consiliului Judeţean a avut loc evaluarea proiectelor de managment, iar miercuri, pe 21 octombrie, se va desfăşura proba de interviu şi, ulterior, va fi anunţat câștigătorul concursului.


Citește și:


Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” are un alt director interimar (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii