Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Dan Voiculescu poate fi eliberat

ro

10 Nov, 2014 23:31 1485 Marime text
Dan Voiculescu execută pedeapsa de 10 ani de închisoare primită în dosarul „ICA”, la Penitenciarul Rahova. Acesta ar putea fi însă eliberat în baza unei contestaţii depuse la Curtea de Apel Bucureşti. Decizia ar trebui anunţată mâine.

Magistraţii Viorica Costiniu şi Dan Lupaşcu vor verifica două probleme reclamate de avocaţii lui Dan Voiculescu, referitoare la modul de constituire a completului de judecată şi o incompatibilitate a judecătorilor Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea, cei care au dat sentinţa de 10 de închisoare.

Avocaţii lui Dan Voiculescu susţin că judecătorii care au pronunţat condamnarea nu au fost repartizaţi în dosar conform prevederilor legale, scrie adevarul.ro. Mai exact, aceştia trebuiau să fie desemnaţi aleatoriu de sistemul informatic, lucru care, potrivit apărătorilor, nu s-ar fi întâmplat, ci au fost aleşi manual de către conducerea instanţei. În urma unei reclamaţii la Consiliul Superior al Magistraturii, s-a constatat că procedura a fost legal îndeplinită.

Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: observatortv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii