Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe campania electorală internă Cine deschide lista de candidați pentru alegerile europarlamentare de anul viitor a USR ?

ro

15 Sep, 2023 10:38 953 Marime text




Elena Lasconi deschide lista de candidați pentru alegerile europarlamentare de anul viitor a USR iar Biroul Național a votat această propunere. 

Lasconi este primarul orașului Câmpulung. Alături de ElenaLasconi , în deschiderea listei USR vor fi Dan Barna, Vlad Voiculescu și Vlad Botoș.

Lista va fi completată de candidați aleși printr-un proces electoral intern de către colegii noștri în săptămânile următoare.

Între 18 septembrie și 1 octombrie, fiecare membru USR se poate înscrie în competiție pentru a candida la alegerile europarlamentare.

Campania electorală internă va avea loc în perioada 25 septembrie - 16 octombrie, iar alegerile se vor desfășura online între 9 și 16 octombrie. 

Pe 20 octombrie, lista completă a candidaților USR va fi prezentată la Consiliul Alianței Liberalilor și Democraților Europeni, care va avea loc, pentru prima dată, la București.

USR continuă construirea polului de dreapta care va aduna forțele reformiste ca alternativă la corupția PSD-PNL și extremismul AUR. Lista comună pentru alegerile europarlamentare a polului de dreapta va fi finalizată după negocierile cu PMP și Forța Dreptei. Procesul electoral decis astăzi de Biroul Național se referă doar la candidații din partea USR.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:


LIVE VIDEO+TEXT USR a dat startul caravanei DNA-ul Pădurilor la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii