Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea, susținută de partidul condus de Dan Voiculescu pentru un nou mandat în fruntea PMB

ro

12 Jul, 2023 07:54 2177 Marime text
foto: Facebook.com În plin scandal privind condițiile din azilele groazei, PUSL, formațiune condusă de Dan Voiculescu, a făcut anunțul potrivit căruia  a decis să o susțină pe Gabriela Firea, actual ministru al Familiei și egalității de șanse, pentru un nou mandat în conducerea Primăriei Municipiului București.

În cadrul ședinței Forului de Conducere Colegială, s-a stabilit că la alegerile locale din 2024 pentru funcția de Primar General al Capitalei, Partidul Umanist Social Liberal o va susține pe doamna senator Gabriela Firea., se arată în comunicatul de presă al Partidului Umanist Social Liberal

Anunțul  vine în plin scandal declanșat în urma unei anchete a DIICOT a privind azilele de bătrâni, care a scos la iveală tortura la care au fost supuse zeci de persoane în azile finanţate de stat. 

Investigaţiile jurnalistice au plasat-o pe Gabriela Firea în apropierea acestor centre în care 98 de persoane în vârstă sau cu dizabilităţi au fost înfometate, bătute și au rămas fără pensii sau apartamente.

Citește și:

Azilele groazei Două cămine de bătrâni, închise la Eforie! Ce rezultate au avut primele controale ale autorităților din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii