Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Simion, liderul AUR, sare în apărarea Elenei Lasconi, după ce USR i-a retras sprijinul la europarlamentare. Ce a declarat acesta

ro

05 Nov, 2023 17:38 1239 Marime text



 
  • Liderul AUR George Simion a reacționat, duminică, după ce Cătălin Drulă a anunţat că i-a cerut Elenei Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare, potrivit știripesurse.ro.

„De ce? Pentru că susține familia tradițională? Asta e o normalitate! V-au rămas “valorile” pe listă: Dan Barna, Vlad Voiculescu și Vlad Botoș”, a comentat George Simion la postarea lui Cătălin Drulă.


Decizia conducerii USR vine după ce Elena Lasconi a declarat într-un interviu că a votat "Da" la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale.

Fiica Elenei Lasconi a afirmat, după anunţul potrivit căruia mama sa se retrage de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare ca urmare a scandalului provocat de declaraţiile referitoare la susţinerea ”familiei tradiţionale”, că este mulţumită de decizie, comentând că ”un homofob în minus în Parlamentul European e un câştig”.
 
 
Citește și
Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, „forțată" să se retragă din campania pentru europarlamentare 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dumitru MATEI 05 Nov, 2023 20:01 Era de asteptat ca mafia care conduce Romania sa se mobilizeze impotriva d-nei Elena Lasconi pentru ca a dovedit ca se pot face si lucruri bune in tara asta cu organizare de tip mafiot ! Oare cati ani ne mai trebuiesc sa apreciem oamenii de valoare ? Atat de nemernici am ajuns incat distrugem tot ce este integru si cinstit ? Daca ar participa si la prezidentiale d-na Lasconi le-ar da multora fiori !