Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare. Printre ei este și un membru al organizației de la Constanța!

ro

16 Oct, 2023 13:31 1229 Marime text


USR a încheiat procesul intern pentru desemnarea candidaților la alegerile europarlamentare și anunță lansarea oficială a acestora vineri, 20 octombrie, la Consiliul Alianței Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE Europe), organizat în premieră la București.

 

Lista USR va fi deschisă de următorii candidați:

  1. Elena Lasconi
  2. Dan Barna
  3. Vlad Voiculescu
  4. Vlad Botoș
  5. Cristina Prună
  6. Radu Mihail
  7. Corina Atanasiu
  8. Adriana Cristian
  9. George Gima de la organizația Constanța
  10. Teodora Stoian
  11. Ramona Goga
  12. Alina Gîrbea
  13. Geta Daniela Drăghici
  14. Alina Totti
  15. Nicolae Mihai Șvab
  16. Emilia Mateescu
  17. Ion Belu
  18. Gabriela Ferguson
  19. Lucia Hang
  20. Dan Adrian Pop



USR continuă negocierile pentru construirea unui pol de dreapta alături de partenerii de la Partidul Mișcarea Populară și Forța Dreptei.

România are nevoie de o a treia cale, care să adune forțele reformiste în lupta cu un bloc corupt PSD-PNL și cu extremismul AUR.

Obiectivul negocierilor cu partenerii USR este de a propune o listă comună pentru alegerile europarlamentare a polului de dreapta.

George Gima este membru în organizația USR Constanța și a mai candidat în urmă cu trei ani și la alegerile parlamentare pe listele USR-PLUS.

Gima are experiență profesională în următoarele domenii: audit și investigarea fraudelor economice, gestiunea riscurilor politice și macroeconomice în momente de instabilitate și consultanță în dezvoltarea economică a țărilor în curs de dezvoltare.

A lucrat în peste 40 de țări, cu guverne, instituții din administrație sau companii private, în special în SUA în timpul alegerilor din 2016, în America de Sud (în 2016 în Argentina în timpul alegerilor prezidențiale și în Brazilia în timpul perioadei de „impeachment” prezidențial), în Africa de Vest (Nigeria, Guinea), în Republica Moldova, precum și în multe țări din UE (în special în Franța în timpul alegerilor din 2017).

A studiat în instituții din Romania, Italia și SUA în economie și audit, relații internaționale, comunicare și relații publice, și un post-master în managementul politicii contemporane la Institutul de Științe Politice din Paris, obținând o bursă a Ministerului Francez de Afaceri Externe.

Totodată a lucrat cu Stelian Ion la Ministerul Justiției în mandatul acestuia din urmă de ministru.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

LIVE VIDEO+TEXT USR a dat startul caravanei DNA-ul Pădurilor la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii