Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ieşită din Liga Campionilor HCM revine la campionatul nostru cel de toate zilele

ro

22 Feb, 2013 20:00 1497 Marime text
meciuri.jpgDupă ce a fost eliminată din Liga Campionilor încă din faza grupelor, HCM Constanţa revine la meciurile din campionat. Mâine, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport 3, campioana României şi liderul actual al clasamentului va juca în deplasare cu HC Odorhei, echipa de pe locul patru, în etapa a 14-a a Ligii Naţionale.

Handbal feminin

Mâine, evoluează în campionat, în runda a 17-a a Diviziei A, şi formaţia feminină CSU Neptun Constanţa, echipa de pe locul întâi. Elevele lui Ion Crăciun şi Florin Cazan primesc pe teren propriu, în Sala Sporturilor, replica formaţiei HC Feminin Piatra Neamţ. Confruntarea începe la ora 12.00. CSU Neptun are un punct avans faţă de a doua clasată, Unirea Slobozia.

Volei

Jucătoarele de la CSV 2004 Tomis Constanţa susţin, astăzi şi mâine, două meciuri oficiale în Divizia A1, ambele la Constanţa! Primul este cu CSM Sibiu, de la ora 20.00 (în etapa a 20-a), iar mâine, de la aceeaşi oră, gazdele joacă împotriva echipei de pe prima poziţie, Dinamo Bucureşti, într-o restanţă din etapa a 12-a. În clasament, Tomis se află pe a doua poziţie, la un punct (40-41) în spatele lui Dinamo, dar şi cu un meci mai puţin disputat. CSM Sibiu e doar a zecea în ierarhie (penultima), cu opt puncte.

În întrecerea masculină, liderul detaşat al competiţiei, CVM Tomis Constanţa, care are şapte puncte (43 - 36) faţă de a doua clasată, SCM U Craiova, joacă astăzi, de la ora 17.00, în etapa a 20-a a campionatului, împotriva Unirii Dej, echipa de pe locul trei, cu 35 de puncte.

Baschet

Etapa a 23-a a Ligii Naţionale de baschet masculin le aduce faţă în faţă, astăzi, la Tg. Jiu, pe Energia (din localitate) şi pe BC Farul. Oaspeţii se află în continuare pe locul 15 (penultimul), cu 25 de puncte (trei victorii şi 19 înfrângeri), în vreme ce Energia se găseşte pe nouă, cu 33 de puncte (11 victorii şi tot atâtea înfrângeri).

Rugby

Un component al RCJ Farul Constanţa, Adrian Apostol, este titular în echipa României care va întâlni Spania în deplasare, la Gijon, astăzi, în etapa a treia a Cupei Europene a Naţiunilor. Meciul începe la ora 17.00 şi va fi transmis în direct de TVR1. Tricolorii au câştigat precedentele două partide, 19-13 cu Portugalia (în deplasare) şi 29-14 cu Rusia (acasă).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii