Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua de 1 Mai deţine recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an

ro

30 Apr, 2024 19:58 436 Marime text




 
  • Ziua Internaţională a Muncii deţine recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an, potrivit datelor transmise de o platforma locală de livrare, care arată că românii comandă de şapte ori mai mulţi mici faţă de o zi obişnuită, potrivit Agerpres.

„Am observat în ultimii 3 ani o creştere semnificativă pentru comenzile de mici şi anticipăm că tendinţa se va menţine şi în acest an, aşa că ne pregătim de o nouă zi de 1 Mai în care vom livra un număr record de pofte. La nivel de trenduri ascendente, vedem o deschidere spre testarea reţetelor reinventate disponibile în platforma noastră: de la sandvişuri cu mici şi sos de trufe şi până la mici pe pâine", a declarat Cristina Sauciuc, Head of Brand Tazz.


Preţul mediu pentru o porţie de 3 mici este de 25 de lei, în timp ce bonul mediu înregistrat de 1 Mai pentru o comandă de mici are o valoare de 86 de lei. La polul opus, cea mai scumpă comandă de mici plasată de 1 Mai a avut o valoare de 188 de lei pentru un platou de 20 de mici.

Potrivit sursei citate, românii încep în forţă ziua de 1 Mai, în intervalul 9:00 - 11:00 înregistrându-se 24% din totalul comenzilor de peste zi. Topul momentelor de consum este însă condus de intervalul 12:00 - 15:00, când se înregistrează 49% din comenzile de mici. Micii sunt alegerea preferată şi pentru cină, în intervalul 16:00 - 19:00 înregistrându-se 20% din totalul comenzilor.

Deşi 1 Mai este ziua de aur pentru comenzile de mici, românii aleg acest preparat pentru prânz sau cină şi pe parcursul anului.

Trendul este susţinut şi de studiul "Poftele românilor" dezvoltat de Tazz şi Cult Research care a identificat micii ca fiind cea mai mare poftă a românilor de 1 Mai. 47% dintre respondenţi asociază Ziua Internaţională a Muncii cu pofta de mici, iar datele din aplicaţie susţin acest lucru.


Citește și
 
Evenimente Constanța de 1 MaiArtiști îndrăgiți cântă la mare în minivacanța de 1 Mai. Programul evenimentelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii