Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

ro

22 Apr, 2024 14:23 399 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, vineri, 26.04.2024, ora 12. 00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și
  Proiect de hotărâre nr. 176/2024 privind aprobarea Protocolului de colaborare încheiat între municipuiul Constanţa, Consiliul Judeţean şi Centrul Cultural Teodor T. Burada pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”.
 
Se aprobă așadar acest protocol de colaborare, pentru evenimentul care va avea loc în perioada 23 august – 1 septembrie 2024, în Piațeta Perla Mamaia din Constanța.
 
Conform protocolului, Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” va suporta integral costurile generate de organizarea festivalelor, se va ocupa de toate aspectele logistice necesare pentru desfășurarea celor două evenimente, va promova imaginea Consiliului Județean Constanța, a Municipiului Constanța și/sau a Primăriei Municipiului Constanța ca parteneri, prin includerea logo-urilor și a însemnelor representative ale acestora pe toate materialele de promovare.
 
Primăria Constanța va colabora și va sprijini centrul cultural, în procesul de organizare și desfășurare a celor două evenimente în spiritual principiilor de colaborare asumate reciproc prin protocol, va pune la dispoziție locația de desfășurare a celor două evenimente, cu titlu gratuit și asigură accesul în perimetrul respectiv cu un număr de cel puțin 25 de zile înainte de deschiderea oficială a festivalului, va asigura accesul la sursele de curent electric, va menține curățenia și va mediatize acțiunile commune.
 
Proiectul de hotărâre poate fi studiat în integralitate în secțiunea Document a materialului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 
 
 
 
Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii