Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir, invitat la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

19 May, 2022 14:45 1843 Marime text
 
Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, care l-a secondat, alături de Cristian Darie, pe Nicușor Constantinescu în fruntea administrației județene, este invitat, vineri, 20 mai, ora 13.00, la „ZIUA-n amiaza mare.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Pe lângă o îndelungata experiență politică, Cristinel Dragomir este unul dintre cei mai buni cunoscători ai administrației publice,  în general, și, cu precădere, ai administrației locale constănțene. El a avut și atribuții de președinte al CJC, după condamnarea la închisoare a lui Nicușor Constantinescu, în ultimele 18 luni ale mandatului.
 
Este depozitarul multor informații despre modul în care județul Constanța a fost condus în ultimii 15 ani, dar și despre cum ar trebui condus municipiul, unde a fost inspector superior în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanţa. Nu s-a înțeles însă cu echipa actualului primar și s-a suspendat din funcție, deși, spune el, chiar Vergil Chițac l-ar fi chemat, la început de mandat, pentru a-l sprijini în activitatea administrativă. Cristinel Dragomir a găsit mai multă deschidere la Consiliul Județean Constanța, președintele Mihai Lupu aprobând cererea prin care a devenit inspector, clasa I, grad superior, al Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat al CJC.
 
Cum ar trebui manageriat un municipiu de importanța Constanței, pentru a mulțumi populația, este una din temele puse în discuție cu Cristinel Dragomir.
 
Sau cum ar gestiona situația haosului produs de șantierele interminabile din oraș. Nu va ocoli relația cu Nicușor Constantinescu și cu Radu Mazăre. Și nici o eventuală revenire în linia întâi a politicii. Și, demn de semnalat, Cristinel Dragomir a fost consilier prezidențial în mandatul lui Emil Constantinescu, funcție din care s-a ocupat, printre altele, de reînființarea  a 83 de școli cu predare în limba română din Ucraina. De aceea, este și un bun cunoscător al autorităților din țara supusă azi invaziei ruse.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii