Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța O nouă agenție imobiliară în Mamaia, administrată de un bărbat din Qatar!

ro

02 May, 2024 12:48 669 Marime text
foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu agenţii imobiliare, și-a pus bazele în Mamaia, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Concent Trade SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 7890/20.03.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 19.03.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Concent Trade SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în Mamaia, municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 367, judeţul Constanţa.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 683 - Activităţi imobiliare pe bază de comision sau contract. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Zarei Aadel, cu reşedinţa în judeţul Constanţa, cu domiciliul în Qatar.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Afaceri ConstanțaInfinity By Carla SRL, firmă nouă în Costinești

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii