Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Dumitrache, la ZIUA-n amiaza mare

ro

30 Jun, 2022 10:46 1550 Marime text
Deputatul PSD de Constanța, Ileana Cristina Dumitrache, este invitată vineri, 1 iulie, ora 13.00, la „ZIUA-n amiaza mare”. Ea este parlamentar la al patrulea mandat, fiind aleasă ca deputat în legislaturile 2008-2012, 2012-2016, 2016-2020, 2020-2024 din partea Partidului Social Democrat.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Ileana Cristina Dumitrache este fiica omului de afaceri și lider municipal al PSD Constanța, Ion Dumitrache. Este căsătorită cu academicianul George Teșeleanu, fostul consul al României la Ancona, Italia.
 
Nașul lor de cununie este fostul președinte PSD al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, achitat definitiv, la începutul acestui an, într-un dosar instrumentat de DNA în care a fost cercetat pentru trafic de influență, fiind condamnat, în primă instanță, la trei ani de închisoare cu executare.
 
Ce inițiative legislative a avut, cât de greu a fost să le promoveze, dacă a reușit sau nu să le ducă la capăt și ce ar trebui făcut pentru concretizarea proiectelor parlamentare sunt câteva din temele care vor fi discutate cu Ileana Cristina Dumitrache.
 
Nu vor fi ocolite subiectele privind problemele din interiorul organizației județene a PSD Constanța și dacă partidul este sau nu, așa cum se mai menționează pe alocuri, „o afacere” a tandemului Felix Stroe-Ion Dumitrache.
 
Relația Cristinei Dumitrache cu liderii organizației locale și centrale și cât a contat pentru ea faptul că este fiica unuia din liderii partidului, sunt alte subiecte pe care deputata PSD de Constanța le va lămuri la „ZIUA-n amiaza mare”.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii