Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se înființează Consiliul Consultativ al societății civile. Funcționează în subordinea Consiliului Județean Constanța. Cine face parte din el?

ro

10 Feb, 2021 00:00 1938 Marime text
  • Proiectul de hotărâre privind înființare a Consiliului Consultativ al societății civile la nivelul administrației județene a fost lansat în dezbatere publică
  • Amendamentele și propunerile se vor depune la sediul Consiliului Județean Constanța până la data de 19.02.2021
  • Din Consiliu Consultativ vor face parte trei consilieri județeni desemnați de președintele CJC prin dispoziție, reprezentanți ai ISJ, DSP, IJP, ai cultelor, BNS, Cartel Alfa, CNSLR Frăția, patronatelor și IMM-urilor, DGASPC și ONG-urilor
 
Consiliul Județean Constanța, în conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, își face publică intenția de a supune aprobării Consiliului Județean Constanța  - proiectul de hotărâre privind înființare a Consiliului Consultativ al societății civile la nivelul administrației județene.
Amendamentele și propunerile se vor depune la sediul Consiliului Județean Constanța din Bd.Tomis 51, sau pe adresa de email presedinte@cjc.ro până la data de 19.02.2021.
Potrivit proiectului, care poate fi consultat în secțiunea “documente”, Consiliul Consultativ al societății civile va funcționa ca organism fără personalitate juridică, pe baza dialogului, în vederea monitorizării și implementării politicilor publice în mai multe domenii de activitate – economic, protecția mediului, tineret, educație, cultură, culte, sănătate, sport, turism sau protecția copilului.
Din Consiliul Consultativ vor face parte trei consilieri județeni desemnați de președintele CJC prin dispoziție, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului Județean de Poliție, precum și reprezentanții tuturor cultelor, BNS, Cartel Alfa, CNSLR Frăția, patronatelor și IMM-urilor, Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului și ONG-urilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii