Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în județul Constanța

ro

07 May, 2024 21:17 638 Marime text





 
  • La data de 4 mai a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Aurel Vlaicu din satul Dorobanțu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, potrivit IPJ Constanța.
 
De asemena, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 13.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței.
 

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează polițiștii.
 

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar – Postul de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Minerului fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
 Citește și
 IPJ ConstanțaAcțiuni de prevenție defășurate de polițiști pe litoral
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii