Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

ro

04 May, 2024 16:51 918 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în luna martie a.c. un anunț de participare la licitație privind vânzarea unor terenuri aparţinând domeniului privat al municipiului Constanţa
  • Potrivit anunțului de atribuire a contractului de vânzare terenului în suprafață de 55 mp, situat în municipiul Constanța, strada Industrială nr.11,identificat cu număr cadastral 254027, aparţinând domeniului privat al Municipiului Constanţa, conform H.C.L. nr. 85/29.02.2024 şi O.U.G. nr. 57/2019, bunul a fost vândut cu cel mai mare preţ ofertat
  • În cadrul licitației au fost primite 2 oferte primite, ambele valabile
  • Oferta declarată câştigătoare a fost cea a Plasty Prod SA
  • În 2022, Plasty Prod SA a realizat o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de lei, profitul se ridică la peste 5 milioane de lei și media de salariați a fost de 82
  • Termene.ro arată că în acționariat figurează Gheorghe Muhscină, Vasile Daniel Sandu, Sorin Muhscină și Adrian Murineanu (ultimii doi fiind fondatori)
  • Administratorul este Gheorghe Muhscină. El este fostul președinte al organizației municipale PNL Constanța și fost consilier județean

Primăria Constanța a lansat în luna martie a.c. un anunț de participare la licitație privind vânzarea unor terenuri aparţinând domeniului privat al municipiului Constanţa.
Potrivit anunțului de atribuire a contractului de vânzare terenului în suprafață de 55 mp, situat în municipiul Constanța, strada Industrială nr.11,identificat cu număr cadastral 254027, aparţinând domeniului privat al Municipiului Constanţa, conform H.C.L. nr. 85/29.02.2024 şi O.U.G. nr. 57/2019, bunul a fost vândut cu cel mai mare preţ ofertat.
În cadrul licitației au fost primite 2 oferte primite, ambele valabile.
Oferta declarată câştigătoare a fost cea a Plasty Prod SA.
Persoanele interesate pot depune contestație la secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Constanţa, potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial nr. 83 din data de 30 aprilie 2024.
 

Despre Plasty Prod SA

Potrivit termene.ro, firma are sediul pe strada Industrială nr. 11, Constanța, obiectul de activitate este „activități ale agențiilor de publicitate” și a fost fondată pe 12 iulie 1993.

În 2022, Plasty Prod SA a realizat o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de lei, profitul se ridică la peste 5 milioane de lei și media de salariați a fost de 82.

Termene.ro arată că în acționariat figurează Gheorghe Muhscină, Vasile Daniel Sandu, Sorin Muhscină și Adrian Murineanu (ultimii doi fiind fondatori).

Administratorul este Gheorghe Muhscină. El este fostul președinte al organizației municipale PNL Constanța și fost consilier județean.

Conform sursei citate, el mai apare în Gepeto Impex SA, Bowel Processing SA, Green Energy Project SRL etc. Sorin Muscina mai apare în Spiroplastic SRL, Stial Industries SRL și Media Prod SRL (radiată). În Media Prod SRL mai este și Adrian Murineanu, iar Vasile Daniel Sandu figurează în firma radiată Publicom Media SRL.

Plasty Prod SA are un singur contract public adjudecat, cu CT BUS.

Un alt proiect de hotărâre vizează aprobarea vânzării prin licitație publică a caietului de sarcini, a fișei de date a procedurii, precum și a raportului de evaluare ce stabilește prețul minim de pornire pentru vânzarea terenului de 150 mp situat în municipiul Constanța, Aleea Universității nr.44 A, indentificat cu număr cadastral 245703, proprietatea privată a municipiului Constanța. Votul pentru oportunitatea vânzării către Joița Manțu în cazul acestui teren a fost dat deja în ședința din octombrie 2023, vezi secțiunea „documente”.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța vinde trei terenuri. Iată unde sunt situate

Administrația Chițac pregătește noi vânzări de terenuri Ce investitori au de plătit diferențe de preț pentru terenuri din stațiunea Mamaia(DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii