Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

ro

19 Mar, 2024 14:50 474 Marime text
Primăria Tuzla, județul Constanța, organizează o licitație ce vizează delegarea gestiunii activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din comuan Tuzla, fără punerea la dispoziție a infrastructurii.
 
Valoarea estimativă este de 655.000 lei fără TVA, conform licitatiapublica.ro. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22 martie 2024, licitația urmând să aibă loc pe 25 martie 2024. Durata de derulare a contractului este de 10 luni cu posibilitatea de prelungire în condițiile legii.
 
Stația de sortare va asigura sortarea deșeurilor reciclabile colectate din UAT Tuzla a județului Constanța. Populația deservită de stația de sortare este de circa 7.235 locuitori.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Taxa de salubrizare pe 2024 lei rămâne la valoarea de anul trecut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii