Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Florin Piersic va fi mutat de urgență cu o aeronavă medicală, la un spital din București

ro

07 May, 2024 20:53 984 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ





Actorul Florin Piersic urmează să fie mutat de urgență cu o aeronavă medicală de la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, la un spital din București.  Potrivit unor surse, actorul ar urma să fie internat de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală, potrivit știripesurse.ro.
 
Deși medicii din Cluj-Napoca au anunțat, marți după-amiază, că actorul se află în stare stabilă după operația pentru extragerea sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac, acum s-a luat decizia transferării sale la Institutul Matei Balș din București.

Florin Piersic va fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca, de avionul SMURD, în jurul orei 20:30 și va fi adus la Aeroportul Băneasa din București, de unde va fi preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde urmează să fie internat în secția de Terapie Intensivă.
 
În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.
Actorul a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.
 
 
 
Citește și
 
Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, împuternicit șef în IPJ Constanța! Iată ce serviciu va conduce (DOCUMENTE) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii