Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română, despre destructurarea unei grupări de trafic de droguri de mare risc, membri ai grupului Hell's Angels

ro

21 Nov, 2020 12:43 1818 Marime text
  • Poliţia Română anunţă destructurarea unei grupări implicate trafic de droguri de mare risc, membri ai grupului Hell's Angels.
  • Unii dintre suspecţi puneau la punct un transport de cocaină din Mexic pentru Noua Zeelandă.
Poliţia Română anunţă destructurarea unei grupări implicate trafic de droguri de mare risc, membri ai grupului Hell's Angels. Mai multe persoane care acţionau în România şi care sunt acuzate de trafic de droguri, spălare de bani şi comandarea unei crime au fost prinse în cadrul a trei acţiuni operative desfăşurate în Bucureşti şi localităţi din Ilfov.

Unii dintre suspecţi puneau la punct un transport de cocaină din Mexic pentru Noua Zeelandă, iar după ce au fost prinşi membrii grupării au refuzat să facă orice declaraţii în faţa anchetatorilor.

"În data de 18.11.2020 în urma a trei acţiuni operative, au fost depistaţi mai mulţi membri ai unei grupări infracţionale bănuiţi de implicare în trafic internaţional de droguri de mare risc, spălare de bani şi comandarea unui omor”, a anunţat, sâmbătă, comisarul şef Sergiu Popescu, din cadrul Poliţiei Române, ofiţer al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii