Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța AGA la Alliance Qwest Company SA, fondată de Mirea, Mazăre, Constantinescu, Secărea. Se repartizează profitul

ro

06 May, 2024 11:40 1001 Marime text
  • Alliance Qwest Company a fost fondată de Nelu Mirea, Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și George Secărea.
Septimiu Manuel Răducă, administratorul unic al Alliance Qwest Company SA, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor companiei, pe ordinea de zi a discuțiilor aflându-se și repartizarea profitului societății.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 2126 din 26 aprilie 2024, unde se precizează că AGA a fost convocată pentru data de 27 mai 2024, de la ora 12.00, la sediul societății, din strada Timișana, nr. 34.
 
Amintim, Alliance Qwest Company a fost fondată de Nelu Mirea, Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și George Secărea.
 
Pe ordinea de zi a AGA din 27 mai 2024 se află Raportul administratorului pe anul 2023, Raportul Comisiei de Cenzori privind situația financiară anuală la 31 decembrie 2023, discutarea situației financiare pe 2023, descărcarea de gestiune a administratorului pe anul 2023.
 
De asemenea, se vor mai pune în discuție și repartizarea profitului provenit din situația financiară anuală la dividende către acționari, prelungirea mandatului comisiei de cenzori și diverse.
 
Dacă nu se va întruni cvorumul necesar la întrunirea din 27 mai 2024, AGA este convocată pe 28 mai 2024, ora 12.00, în același loc și cu aceeași ordine de zi.
 
Despre Alliance Qwest Company SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 3 mai 2024, Alliance Qwest Company SA a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe strada Timișana și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Acționar majoritar figurează Șantierul Naval Carsinav SRL (92,644%, controlat de Nelu Mirea, Global Man Power SRL și Mioara Nicoleta Mirea, administrat de Septimiu Manuel Răducă), partenerii săi fiind Nelu Mirea (4,01%, fondator), George Secărea (1,676%, fondator), Nicușor Daniel Constantinescu (0,576%, fondator) și Radu Ștefan Mazăre (0,576%, fondator).
 
De asemenea, există și o Listă cu alți acționari, care deține 0,52%.
 
Administratorul Alliance Qwest Company SA este Septimiu Manuel Răducă.
 
Numele lui Nicușor Daniel Constantinescu se leagă și de Comtext SA, Silk Estate SA, Eurosantis Com Imvest SA, Tomis Marketing & Services SRL, Concordia Press SA, Royal Distribution Services SRL, Ideea Contrast SRL, Conpress Group SRL, Xenoti SRL și Sigma Trading SRL.
 
Numele lui Radu Mazăre se leagă, la rândul său, de de Comtext SA, Silk Estate SA, Eurosantis Com Imvest SA, Tomis Marketing & Services SRL, Concordia Press SA, Royal Distribution Services SRL, Ideea Contrast SRL, Conpress Group SRL, Xenoti SRL și Sigma Trading SRL, deținând și un PFA.
 
Numele lui Nelu Mirea se leagă și de Venus Investments SRL, Consulting Company SRL, Euro Q  Serv SRL, Codecs SA, Șantierul Naval Carsinav SRL, Global Man Power SRL, Silk Estate SA și Profit Rent SRL.
 
Numele lui George Secărea se leagă și de Silk Estate SA, Q Seg West SA, Profit Rent SRL, Worldwide Rent SRL, Glob & Rental Activities SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Allstar Rent SRL, Universal Concept Invest SRL, Relax Rent Invest SRL, Seg Secom SRL și Belvedere – Lux Residences SRL.
 
Șantierul Naval Carsinav SRL este acționar și în Granat SA.
 
Numele lui Septimiu Manuel Răducă se leagă și de Silk Estate SA, Q Seg West SA, Granat SA, Complex Ovidiu-Melody SA, Profit Rent SRL, Șantierul Naval Carsinav SRL și Global Maritime SRL.
 
Alliance Qwest Company SA figurează în Integrated Resources SRL, Global Tech Strategy SRL și Advanced Tech Resources SRL.
 
În 2022, Alliance Qwest Company SA a declarat un angajat, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri peste 410.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii