Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate ale acțiunii BLOCADA, în ultimele 24 de ore

ro

14 Apr, 2024 19:58 692 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • Ieri, 13 aprilie, în cadrul acțiunii BLOCADA, organizată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dispozitivele curente au fost suplimentate.

Astfel, la nivel național, aproape 4.200 de polițiști și jandarmi au acționat, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, potrivit Poliției Române.

Au fost organizate 528 de filtre, în cadrul activităților desfășurate, fiind verificate 9.892 de autovehicule și legitimate 14.815 persoane.

„Acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic au continuat, fiind efectuate 4.766 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest și 297 cu aparatele din dotare, pentru depistarea conducătorilor aflați sub influența substanțelor psihoactive”, transmit polițiștii.
 

Au fost reținute 547 de permise de conducere, dintre care 76 pentru alcool și 273 pentru viteză

În cadrul acțiunii Blocada, polițiștii au constatat 53 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care 25 de conducere sub influența alcoolului și 9 de conducere sub influența drogurilor. Au fost reținute 547 de permise de conducere, dintre care 76 pentru alcool și 273 pentru viteză. Totodată, au fost retrase 266 de certificate de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor și jandarmilor pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică vor continua și în perioada următoare.
 
Citește și
Cumul de infracțiuni pentru un șofer în Năvodari, județul Constanța. S-a ales cu dosar penal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii