Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​LIVE TEXT. Eveniment important la Mangalia Două drone de tip avion, cu decolare verticală, intră azi în dotarea Poliţiei de Frontieră (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Apr, 2024 11:41 1451 Marime text

 
  • Miercuri, 17 aprilie 2024, ora 12:00, în Portul Mangalia, la sediul Grupului de Nave Mangalia din cadrul Garzii de Coastă, are avea loc un eveniment public prilejuit de intrare în dotarea Poliţiei de Frontieră a două drone de tip avion, cu decolare verticală. 
     
Miercuri, 17 aprilie 2024, ora 12:00, în Portul Mangalia, la sediul Grupului de Nave Mangalia din cadrul Garzii de Coastă, are avea loc un eveniment public prilejuit de intrare în dotarea Poliţiei de Frontieră a două drone de tip avion, cu decolare verticală. 
 
Evenimentul are loc în prezenţa chestorului general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat, şi a inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române, chestor de poliţie Cornel-Laurian Stoica.

UPDATE:

Nava nu va fi ridicată în aer din cauza condițiilor meteo.

UPDATE 2:

Cornel Laurian Stoica, șeful Poliției de Frontieră Române, ia cuvântul:

„Pentru a preveni și pentru a ține pasul cu tehnologia tot mai avansată și diversă, polițiștii de frontieră trebuie să utilizeze cele mai eficiente și moderne echipamente, cu atât mai mult în contextul geostrategic. Astăzi, marcăm încă un pas în evoluția capabilităților de supraveghere și control a frontierei naționale, intrarea în dotarea Poliției de Frontieră a două drone de tip avion cu decolare verticală. Folosirea acestor tehnologii avansate reprezintă o etapă importantă în consolidarea forțelor Poliției de Frontieră Române pentru asigurarea siguranței naționale și a stabilității în regiune”.




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 






Citește și:
LIVE TEXT: Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii