Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța MLH Shipping Agency SRL și-a schimbat numele în Lam Shipping Agency SRL

ro

06 May, 2024 15:15 580 Marime text
  • La începutul anului 2020, compania și-a schimbat numele din Land Air Maritime Transport SRL în MLH Shipping Agency SRL.
MLH Shipping Agency SRL este acum Lam Shipping Agency SRL, în urma deciziei asociaților companiei, respectiv Liviu Octavian Dragomir, Adrian Istrate Scrădeanu și Deniz Selim Makzume.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 2051 din 24 aprilie 2024, care cuprinde Hotărârea Nr. 1/2024 a asociaților.
 
De asemenea, a fost prelungit mandatul administratorului Mircea Cristian Grigore cu doi ani, iar durata societății s-a stabilit ca nedeterminată.
 
Amintim, la începutul anului 2020, compania și-a schimbat numele din Land Air Maritime Transport SRL în MLH Shipping Agency SRL.
 
Așa cum arătam și în edițiile anterioare, Adrian Istrate Scrădeanu, asociat în firmă, și-a legat numele de sprijinul financiar acordat de-a lungul timpului echipei de rugby Tomitanii Constanța.
 
Despre Lam Shipping Agency SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 6 mai 2024, Lam Shipping Agency SRL a fost înființată în 2016, are sediul social în București, Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de alte activități anexe transporturilor.
 
Firma s-a denumit anterior Land Air Maritime Transport SRL și MLH Shipping SRL.
 
Asociați sunt cetățeanul elvețian Deniz Selim Makzume, Liviu Octavian Dragomir și Adrian Istrate Scrădeanu, în timp ce Mircea Cristian Grigore este administrator.
 
Numele lui Liviu Octavian Dumitru se leagă și de DTS Logistic Services SRL, T&A Wise Investments SRL, la fel ca cel al lui Adrian Istrate Scrădeanu, care, în plus, și-a legat numele și de Silk Route Shipping SRL, Airborne Global Services SRL, David Estates SRL, NRM Cargo Logistics SRL (reprezentant asociat persoană juridică) și Life Logistics SRL.
 
Deniz Selim Makzume figurează și în Lucent Crew Management SRL.
 
În 2023, LAM Shipping Agency SRL a declarat doi angajați, profit peste 290.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 5,63 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
S-a înființat Black Sea Property Solutions SRL, în Mamaia Sat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii