Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat, prins cu droguri în flagrant delict la un festival din Mamaia

ro

06 May, 2024 14:25 570 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța
La data de 4 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au organizat o acțiune pe raza stațiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetățean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deținea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy și aproximativ 20 grame MDMA). Acesta se afla în zona porților de acces către perimetrul alocat desfășurării unui festival de muzică. 

De asemenea, sunt efectuate cercetări și față de alți doi bărbați (cetățeni străini), pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeași dată, aceștia au fost depistați având asupra lor diferite cantități de cocaină și ketamină.

În urma percheziției domiciliare efectuate la adresa de cazare a celor trei bărbați au fost identificate și ridicate diferite cantități de cocaină, ketamină și canabis, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.

La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reținerii față de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar astăzi, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă. 

Acțiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:
Oficial de la DIICOT Constanța Droguri la un festival de muzică din Mamaia! Două persoane reținute
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii