Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNŢCD salută decizia Tribunalului Bucureşti de a respinge contestaţia lui Tudorel Chesoi la decizia de excludere a sa din partid

ro

26 Mar, 2014 12:46 1953 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ


PNŢCD salută decizia Tribunalului Bucureşti de a respinge contestaţia lui Tudorel Chesoi la decizia de excludere a sa din partid
PNŢCD îl va acţiona în instanţă pe dl. Chesoi pentru prejudicii de imagine

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) salută decizia Tribunalului Bucureşti de a respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de dl. Tudorel Chesoi, fost membru al partidului, prin care acesta a solicitat anularea hotărârii Consiliului Naţional de Coordonare al PNŢCD, de excludere a sa din partid.
Hotărârea luată de Tribunalului Bucureşti, Secţia a III-a Civilă, în dosarul nr. 36395/3/2013, certifică faptul că decizia PNŢCD de excludere a lui Tudorel Chesoi a fost una corectă şi întemeiată.
Până la momentul excluderii sale din PNŢCD, pe 25 mai 2013, dl. Chesoi, a afectat, în mod repetat şi cu bună ştiinţă, prin acţiunile sale, funcţionarea şi unitatea partidului. Mai mult, după pierderea calităţii de membru PNŢCD, Tudorel Chesoi a continuat, cu bună ştiinţă, acţiunile împotriva partidului, cu scopul clar de a afecta buna funcţionare a organelor statutare.
PNŢCD califică drept reprobabile încercările lui Tudorel Chesoi de a afecta funcţionarea partidului folosindu-se de unele instituţii mass-media din judeţul Constanţa.
De altfel, PNŢCD îl va acţiona în instanţă pe Tudorel Chesoi şi va solicita daune morale pentru prejudicii grave de imagine aduse partidului.

PREŞEDINTELE PARTIDULUI NAŢIONAL ŢĂRĂNESC CREŞTIN DEMOCRAT  
AURELIAN PAVELESCU
26.03.2014

                 





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii