Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și țărăniștii s-au supărat pe primarul Constanței. Îl cheamă în judecată într-un dosar alături de Consiliul Local Municipal

ro

10 Dec, 2021 00:00 1689 Marime text
 
 
  • Magistrații nu au stabilit deocamdată un termen în dosarul în care PNȚCD organizația județeană Constanța are calitatea de reclamant iar pârâți sunt: municipiul Constanța prin primar, Consiliul Local Municipal Constanța și primarul Vergil Chițac
  • Reamintim că pe rolul instanțelor mai este un dosar prin care RAEDPP a cerut evacuarea PNȚCD din sediul din Constanța, pentru neplata chiriei pentru spațiul deținut pe bulevardul Ferdinand
 

Pe rolul Judecătoriei Constanța, secția civilă a fost înregistrat dosarul nr. 31827/212/2021, având ca obiect - obligaţie de a face.

Magistrații nu au stabilit deocamdată un termen în dosarul în care PNȚCD organizația județeană Constanța are calitatea de reclamant iar pârâți sunt: municipiul Constanța prin primar, Consiliul Local Municipal Constanța și primarul Vergil Chițac.

Dosarul are legătură cu încercarea RAEDPP de evacuare a țărăniștilor din sediul de pe bulevardul Ferdinand, a confirmat pentru ZIUA de Constanța președintele organizației județene, Adrian Țapliciuc. Acesta spune că a solicitat continuarea colaborării prin încheierea unui nou contract, în baza relațiilor de bună vecinătate dintre PNL - PNȚCD (n.r. sunt colegi de sedii).

Reamintim că pe rolul instanțelor mai este un dosar prin care RAEDPP a cerut evacuarea PNȚCD din sediul din Constanța, pentru neplata chiriei.
Datoriile acumulate ar fi motivul pentru care regia dorește să evacueze PNȚCD-ul din sediul din zona fostului magazin Dioda, din centrul Constanței.

Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat pe 15 iulie 2021, apelul la dosarul 19624/212/2020, prin care reclamantul Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a cerut evacuarea din sediu a pârâtului Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat. Primul termen a fost pe 21 octombrie a.c.

Apelul a fost formulat de către RAEDPP pe 6 iulie 2021. Adrian Țapliuc, președintele PNȚCD Constanța, contactat la vremea respectivă de către cotidianul ZIUA de Constanța, a precizat că nu este prima oară când încearcă regia să îi evacueze.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

UPDATE Continuă procesul dintre RAEDPP Constanța și PNȚCD. Miza este sediul din centrul orașului

RAEDPP Constanța a cerut evacuarea din sediu a PNȚCD Constanța. Ce datorii are partidul către municipalitate
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii