Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNTCD cere PNL sa intre la guvernare

ro

16 Dec, 2009 19:10 1924 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

PNŢCD cere PNL să intre la guvernare

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat cere Partidului Naţional Liberal să intre la guvernare alături de PD-L şi UDMR şi să susţina în Parlament proiectul politic propus de aceştia. În momentul de faţă România are nevoie de o guvernare stabilă, bazată pe principii de dreapta. Credem că PNL trebuie să dea dovadă de responsabilitate politică într-un moment decisiv pentru România.

“PNL trebuie să depaşească orgoliile personale şi să se alăture PD-L şi UDMR într-un proiect politic de dreapta, susţinut de PNŢCD. Credem că o formulă de guvernare fermă este singura şansă ca România să depăşească criza economică şi să revină la un mediu economic stabil. Chiar dacă am susţinut cauze opuse în această campanie electorală,
PNŢCD face un apel de reconciliere politică cu PNL şi îi invită la o discuţie deschisă despre oportunităţile pe care le poate deschide pentru toate partidele, o guvernare solidă de dreapta” a declarat Marian Petre Miluţ, preşedintele PNŢCD.

Preşedintele PNŢCD a declarat că partidul pe care îl reprezintă va sprijini în continuare proiectul politic propus de PD-L, chiar dacă reprezentarea parlamentară nu îi permite să îl susţină în mod nemijlocit.

Bucureşti
16.12.2009

CONTACT MEDIA:
Ruxandra Simion
Email: ruxandra.simion@bigpr.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii