Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Sediul PNȚCD este evacuat, după ce RAEDPP a câștigat definitiv procesul cu formațiunea politică (GALERIE FOTO)

ro

24 Feb, 2022 12:17 2011 Marime text


Sediul PNȚCD Constanța situat pe Bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța este evacuat la această oră după ce RADEPP a căștigat definitiv procesul cu fomațiunea politică.

La evacuare participă un executor judecătoresc, dar și jandarmii din Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța.

Deoarece membrii PNȚCD nu au eliberat spațiul, în urma somației primite, bunurile din interiorul sediului pot fi preluate, inventariate și sechestrate în custodia RAEDPP.



Directorul Raedpp, Stere Hira a precizat ca reprezentanții PNȚCD au fost înștiințați înainte de această evacuare și nu au luat nicio masură.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța. 



Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat pe 15 iulie 2021, apelul la dosarul 19624/212/2020, prin care reclamantul Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a cerut evacuarea din sediu a pârâtului Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat. Primul termen a fost pe 21 octombrie a.c.

Apelul a fost formulat de către RAEDPP pe 6 iulie 2021. Adrian Țapliuc, președintele PNȚCD Constanța, contactat la vremea respectivă de către cotidianul ZIUA de Constanța, a precizat că nu este prima oară când încearcă regia să îi evacueze. 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii