Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNTCD sustine un guvern de centru-dreapta

ro

08 Dec, 2009 21:59 2038 Marime text

PNŢCD susţine un guvern de centru-dreapta

 Preşedintele PNŢCD Marian Petre Miluţ a afirmat disponibilitatea partidului pe care îl conduce de a susţine un guvern de centru-dreapta. Domnia sa a precizat în acelaşi timp că acest guvern nu trebuie făcut oricum, pentru că o eventuală instabilitate guvernamentală ar fi chiar mai dăunătoare pentru ţară decât alegerile anticipate.
 „Consider că pretenţiile pe care le ridică unii lideri ai PNL pentru intrarea la guvernare sunt exagerate. Ei trebuie să înţeleagă greşeala pe care au făcut-o mergând alături de PSD şi acum, în ceasul al doisprezecelea, să acţioneze aşa cum i-a îndemnat propriul electorat: pentru ţară şi nu pentru apărarea intereselor de grup. Nu putem avea un guvern stabil cu un premier liberal”, a declarat Marian Petre Miluţ.
 Preşedintele PNŢCD se află în aceste zile la Bonn, în Germania, unde participă la lucrările Congresului Partidului Popular European (PPE). Găzduit de preşedintele PPE Wilfried Martens şi de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, Congresul PPE are pe agendă dezbateri privind soluţiile de ieşire din criza economică.

8 decembrie 2009       
Biroul de presă al PNŢCD

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii