Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC UDMR şi ceilalţi extremişti maghiari ameninţă România cu instabilitatea

ro

16 Jun, 2011 22:59 1775 Marime text

UDMR, dar şi celelalte partide extremiste maghiare, ameninţă în mod deschis România cu instabilitatea în cazul în care nu li se va permite să destrame teritoriul naţional. Aceste ameninţări au fost făcute fără nicio teamă de consecinţe de udemeristul Tamas Sandor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, sau de Izsak Balasz, preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, dar au fost proliferate şi în timpul protestului de la Londra prin care extremiştii cereau autonomia unei părţi din Transilvania.

Puterea a dat drumul unui monstru prin complicitatea cu UDMR, iar acum nu-l mai poate opri. UDMR şi ceilalţi extremişti profită de slăbirea statului român, la care au pus şi ei umărul de altfel, pentru ca acum să dea lovitura de graţie acestei ţări.

Îi avertizăm pe extremiştii maghiari să nu pună la încercare răbdarea românilor, pentru că la fiecare o mie de protestatari maghiari, o să iasă în stradă o sută de mii de români, iar consecinţele nu vor putea fi controlate.

Avertizez autorităţile statului român să ia imediat măsuri de pedepsire a celor care incită la violenţă şi să nu aştepte cu braţele în sân până la pornirea conflictelor când va fi prea târziu să mai intervină.

România nu are nevoie de conflicte etnice stârnite de nişte nebuni care îşi construiesc cariera politică pe distrugerea statului român şi pe provocarea toleranţei oricum prea mari a acestui popor.

15.06.2011

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii