Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC, preşedinte PC Sector 2 Bucureştiul a devenit raiul infractorilor

ro

08 Sep, 2011 16:56 1914 Marime text

Capitala României a devenit raiul infractorilor, în timp ce puterea nu mai sfârşeşte cu fanfaronada reformei statului şi modernizării ţării. Dezorganizarea din ministerul condus de Traian Igaş, ca şi dezinteresul guvernanţilor pentru siguranţa bucureştenilor, face ca acest oraş să devină din ce în ce mai periculos.

Zilnic au loc confruntări între bande rivale, tâlhării şi violenţe inimaginabile, iar bucureştenii nu se mai simt în siguranţă în oraşul lor, deşi plătesc din greu la buget pentru a li se asigura liniştea.

Dacă nu se iau măsuri pentru stoparea infracţionalităţii, Bucureştiul va deveni o capitală de lumea a treia, în care confruntările stradale dintre criminali vor deveni ceva uzual, ca în ţările din America Latină.

Această situaţie nu mai poate continua fără să punem în pericol normalitatea vieţii de zi cu zi din Capitală. Se impune de aceea un plan conjugat la nivelul Bucureştiului prin care diferitele structuri de asigurare a ordinii publice să intervină ferm şi să oprească escaladarea violenţelor şi a infracţionalităţii.

08.09.2011

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii