Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța a atribuit un contract important! (DOCUMENT)

ro

31 May, 2022 00:00 2798 Marime text
 
  • Tot potrivit Confidas.ro, compania GMB Computers SRL a încheiat 1478 contracte de achiziții publice in valoare totală de 60.463.681,71 lei.
 
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a atribuit contractul necesar achiziției unor sisteme de comandă și control, echipament de tipărire și de grafică, echipament de birotică și echipament de procesare a informațiilor 
 
Descriere:
 
Achiziția de Sistemele de comandă și control, echipament de tipărire și de grafică, echipament de birotică și echipament de procesare a informațiilor la nivelul Dispeceratului Integrat.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 1596638.65 lei
 
Contractul a fost atribuit SC GMB Computers SRL, cu sediul pe strada Traian, Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, SC  GMB Computers SRL se ocupă de „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“ și este controlată de Colcear Mircea Boldea, cu 87 % din capitalul social, și Cezar Mircea Teodor, cu 13 % din capital. 
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania GMB Computers SRL a încheiat 1478 contracte de achiziții publice in valoare totală de 60.463.681,71 lei.
 
Potrivit Confidas.ro,  Boldea Colcear Mircea apare în GMB Computers SRL și în Cablenet SRL, și a figurat în  Carstic SRL, Lux Echitas SRL, GMB Professional SRL, GMB Arts Studio SRL, Doors Arts SRL, Gmb Soft Ware SRL, Gmb International SRL și Romconex SA – radiate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
GMB Computers, contract cu Primăria Medgidia. Ce va livra (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii