Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Patrulele de poliție acționează în Vama Veche și 2 Mai – Anunțul IPJ

ro

01 May, 2024 16:19 415 Marime text
Sursa foto: IPJ Bistrița-Năsăud

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța anunță că, în minivacanța de 1 Mai, patrulele de poliție acționează în stațiunile Vama Veche și 2 Mai.
 
Redăm comunicatul integral transmis de IPJ Constanța:

Ca urmare a informațiilor vehiculate în spațiul public, cu privire la faptul că în stațiunile Vama Veche și 2 Mai nu ar exista patrule de poliție, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:
 
La acest moment, în stațiunile Vama Veche și 2 Mai acționează  patrule de ordine publică și echipaje de poliție rutieră din cadrul Biroului de Siguranță Rutieră al Poliției Municipiului Mangalia.
 
Polițiștii acționează pentru siguranța traficului rutier, prin depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.
 
De asemenea, aparatele de măsurare a vitezei sunt folosite la capacitate maximă, în județul Constanța, cu precădere în sudul litoralului.
 
Totodată, în zonă mai sunt alocate echipaje de ordine publică și din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, care pot interveni în orice moment la apelurile 112, în sprijinul și pentru siguranța cetățenilor.
 
Toate echipajele de poliție acționează punctual, în zonele cu potențial criminogen și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.
 
Facem precizarea că sunt derulate acțiuni, în sistem integrat, cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța precum și cu celelalte structuri din județ, cu atribuții în domeniu.
 
Tot în această minivacanță, în Constanța, acționează specialiști din cadrul Direcției Rutiere și Direcției de Ordine Publică, din cadrul IGPR.
 
Facem precizarea că structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța sunt apte să-și îndeplinească atribuțiile și misiunile ce le revin în minivacanța de 1 Mai, iar dispozitivele de ordine şi siguranţă publică organizate în această perioadă au fost suplimentate și vor fi adaptate și amplasate în funcție de evoluția situației operative și de afluxul de turiști.

 
Citește și:
Măsurile luate de polițiștii din Constanța pentru o minivacanță în siguranță
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii