Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în județul Constanța

ro

01 May, 2024 20:38 607 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța





La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 17.05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Constanței ar fi avut loc un conflict între o femeie și un bărbat, iar acesta din urmă ar fi plecat la volanul unui autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii au depistat vehiculul respectiv pe bulevardul Mamaia Nord, în timp ce se îndrepta spre municipiul Constanța, potrivit IPJ Constanța.
 
Conform polițiștilor, la volanul vehiculului a fost identificat un bărbat, de 40 de ani.
 

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea  de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, precizează sursa citată.
 


În aceeași zi, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi au identificat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism, în Portul Constanța – Sud Agigea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
De asemenea, astăzi, 1 mai a.c., în jurul orei 11.05, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe D.J. 381.
 

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmit polițiștii constănțeni.

 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și
 
Accident rutier la Doraly, în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii