Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Reîntoarcerea Cazinoului în administrarea lui Mazăre este dovada relei credinţe şi a intereselor obscure comune primarului şi actualei conduceri a MDRT"

ro

13 Sep, 2012 01:00 5572 Marime text
elena udreareintoarcerea cazinoului in administrarea lui mazare este dovada relei credinte si a intereselor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sica 13 Sep, 2012 20:29 Accesarea fondurilor europene in cazul Cazinoului de catre Primarie ar fi insemnat un control al cheltuielilor executat de forul european,lucru de care Mazare se fereste.Mai bine "retocedeaza" sau "vinde" spatii intre blocuri sa aiba un ban de buzunar.
  • TB 13 Sep, 2012 13:42 "Suspendarea preşedintelui a fost o greşeală majoră comisă de USL. Liderii lor şi-au irosit capitalul de imagine, iar forţările de la referendum vor fi decontate. De altfel, se observă deja o scădere accelerată în sondaje. Eu spun că se joacă victoria, iar şansele ca USL să treacă pragul de 50% sunt destul de mici" :P HAHAHAHAHAHAHA! ROLLING ON THE FLOOR!
  • ciresica 13 Sep, 2012 11:40 eu o inteleg perfect pe aceasta doamna este normal sa o doara cand vezi ca cineva isi bate joc de un lucru pentru care tu ai pus suflet.....poate pare prea siropos insa sunt si oameni pun suflet in ceea ce fac.