Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primăria Medgidia cumpără servicii artistice în valoare de peste 100.000 lei (DOCUMENTE)

ro

08 May, 2024 14:54 626 Marime text
Sursa foto - freepik.com
  • Trei contracte care se referă la servicii artistice au fost atribuite de Primăria Medgidia, prin negociere directă, pe data de 8 mai 202.
  • Cei trei câștigători sunt: P.F.A. Niță Elena Loredana, PFA Ciuculin Ion, Thrap Music Media SRL.
 
Primăria Medgidia a atribuit, prin negociere directă, pe data de 8 mai 2024, trei contracte care se referă la servicii artistice. Valoarea celor trei contracte atribuite este de 103.500 lei.
 
P.F.A. Niță Elena Loredana și-a adjudecat contractul „Servicii artistice pentru cursul de dans popular tradițional românesc“, în valoare de 34.500 RON.
 
Contractul „Servicii artistice de instruire copii la diferite instrumente cu clapă“, în valoare de 34.500 RON, a fost adjudecat de PFA Ciuculin Ion.
 
Thrap Music Media SRL a obținut contractul „Servicii artistice curs de dans modern“ în valoare de 34.500 RON.
 
 

Despre Thrap Music Media SRL

 
 
Înființată în anul 2020, firma are sediul pe strada Petru Cercel, nr. 5, Constanța și desfășoară activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală.

Vasile Lavinia-Valentina este asociat unic și administrator. În anul 2022, firma cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri de 84.980 lei și o pierdere de 5.643 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de atribuire a celor trei contracte.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și: 

Primăria Medgidia scoate din conturi peste 400.000 de lei pentru un eveniment inedit, organizat de Ziua Copilului (DOCUMENT)

 
Proiectul, depus la APM Constanța: Primăria Medgidia va investi într-un ansamblu mixt cu funcțiunea predominantă de educație (DOCUMENT) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii