Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără pentru deținuți ton în suc propriu, macrou în sos tomat, suncă presată de pui și budincă de orez

ro

08 May, 2024 13:20 832 Marime text
 
  • Pentru aproape 2 milioane de lei, Penitenciarul Poarta Albă, din județul Constanța vrea să achiziționeze brânză cu smântână, iaurt 3,5%, lapte 200 ml, șuncă presată de pui, conserve de ton în suc propriu, conserve de macrou în sos tomat, budincă de orez cu lapte 100gr, baton cereale cu căpșuni 25 gr și grapefruit. 
 
Penitenciarul Poarta Albă, din județul Constanța, achiziționează alimente! Conform licitatiapublica.ro, este vorba despre nouă (9) loturi de produse, în valoare totală de 1.879.166 de lei.
 
Potrivit datelor oficiale, pe loturi, defalcat, situația este următoarea:
 
Lotul 1 – Brânză cu smântână
Lotul 2 – Iaurt 3.5%
Lotul 3 – Lapte 200 ml
Lotul 4 – Șuncă presată de pui
Lotul 5 – Conserve de ton în suc propriu
Lotul 6 – Conserve de macrou în sos tomat
Lotul 7 - Budincă de orez cu lapte 100gr
Lotul 8 – Baton cereale cu căpșuni 25gr
Lotul 9 – Grapefruit

 
Conform licitatiapublica.ro, numele persoanelor cu funcție de decizie în cadrul autorității contractante implicat în procedura de atribuire sunt: Petrică Banuță – director, Marius Cernat – director adjunct economico-administrativ, Gabriel Boicu – director adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar și Lăcrămioara Purice – director adjunct educație și asistență psihosocială.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru data de 31 mai 2024, ora 15:00, pentru toate loturile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Achiziții Constanța
Penitenciarul Poarta Albă caută firmă pentru lucrări de reparații curente la o clădire (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii