Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna 23 August cumpără cu 150.000 de euro echipamente digitale pentru înregistrarea lecțiilor (DOCUMENT)

ro

08 May, 2024 14:25 534 Marime text
  • Contractul se înscrie în proiectul cu finanțare europeană „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale «George Coșbuc» 23 August“.
Primăria 23 August caută firmă care să livreze echipamente IT&C și licențe software pentru dotarea sălilor de clasă, finanțarea fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Conform datelor oficiale, contractul este estimat la 755.497,16 lei fără TVA, adică peste 150.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea contractului este „Furnizare de echipamente IT&C si licente software pentru proiectul PNRR Dotări 2023-6468“.
 
În descrierea achiziției se precizează că „prin dotarea cu infrastructuri și instrumente digitale pentru predare (cum ar fi proiectoare, sisteme de înregistrare video, sisteme de sunet, camere video și echipamente audio pentru înregistrarea lecțiilor, echipamente cu softuri pentru arhivarea resurselor digitale de predare) și echipamentele de infrastructură subiacente (cum ar fi electroinstalațiile, rețelele LAN și wi-fi) necesare pentru utilizarea echipamentelor didactice digitale a laboratoarelor de informatică a 28 de Săli de clase de învățământ“.
 
„Impactul investiției la nivelul beneficiarilor finali, unității de învățământ dotată va fi considerabil și de lungă durată, prin îmbunătățirea actului educational, asigurarea conformării cu standardele impuse în domeniu, contribuind la următoarele aspecte: • cresterea nivelului de adaptare la societatea digitală • asigura mijloacele necesare realizării profilului de formare al absolventului de gimnaziu, cu un set relevant de competențe generale și specifice pentru societatea actuală • creșterii calității și diversificării ofertei educaționale, echipamentele tehnologice facilitand aplicarea unor metode și tehnici de predare moderne • asigurarea unui proces de predare-învățare- evaluare accesibil și favorabil incluziunii • cresterea atractivitatii scolii si reducerea absenteismului si a abandonului scolar • incurajarea unor performante scolare imbunatatite • creșterea calității actului educațional • imbunatatirea moralului și sănătății mentale a copiilor și cadrelor didactice • cresterea capacității unitatilor scolare de a utiliza metode pedagogice moderne“, se mai precizează în SEAP.
 
Durata contractului este de 90 de zile, iar contractul se înscrie în proiectul cu finanțare europeană „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale «George Coșbuc» 23 August“.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 mai 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 30 septembrie 2024.
 
Potrivit SEAP, „persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Mugur Viorel Mitrana- Primar, Danut Trusca- Viceprimar, Virginia Sonmez-Secretar general, Maria Daniela Silvia - Inspector, Bălăucă Jana - Inspector, Lazăr Liliana -Inspector, Murgu Daniela- Inspector, Morie Iulia Cristina-Inspector, Iacob  Elena- Inspector, Mihai Ludlmila  Dana- inspector .
Elena Coanda - reprezentant firma de consultanță în domeniul achizițiilor publice.;
Consilieri locali: Calmbach Vasile -Albert, Ciuperca Gheorghe, David Valentina , Demir Demirel, Fusaru Ileana, Giurcanas Iuri, Medrega Marin, Mola Ali-Sinan, Ion Petrache, Raita Nicolae, Saledin Gerhan, Soare Daniel, Voșloban Victor“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria 23 August cumpără cu aproape 120.000 de euro mobilier școlar pentru Școala Gimnazială „George Coșbuc“, prin PNRR (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii