Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se simte Florin Piersic? Iată ce a transmis actorul de pe patul de spital

ro

08 May, 2024 13:44 598 Marime text
foto: Facebook.com
De pe patul de spital, actorul Florin Piersic transmite – printr-un comunicat al Institutului „Matei Balș” din București – că se află pe mâini bune.

„Maestrul Florin Piersic dorește să transmită gânduri bune pentru toți admiratorii dumnealui și să îi asigure că este pe mâini bune”, se menționează într-un comunicat al Institutului „Matei Balș” din București.

„Maestru Florin Piersic doreşte să transmită gânduri bune pentru toţi admiratorii dumnealui şi să îi asigure că 'este pe mâini bune'.

Începând din momentul internării, 07 MAI ora 22:30, domnul Florin Piersic se află într-o evaluare complexă legată de procesul infecţios, care presupune abordare multidisciplinară (ortopedică, cardiologică)”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Institutului ”Matei Balş” din Bucureşti.

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Actorul a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.


Citește și:

Actorul Florin Piersic va fi mutat de urgență cu o aeronavă medicală, la un spital din București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii