Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semimaraton organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu cu ocazia Zilei Pompierilor din România (galerie foto)

ro

16 Sep, 2019 00:00 2034 Marime text

Printre manifestările dedicate Zilei Pompierilor din România s-a numărat şi o întrecere sportivă, un semimaraton organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu şi desfăşurat între Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan (unde este încadrat caporalul Cobzaru) şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea“ al judeţului Brăila (de care aparţine plutonierul adjutant Mazâlu).
Cei doi soldaţi, alături de Cristi Onofrei (de la Jandarmeria Galaţi) au participat în proba de ştafetă 3X7 km, terminând cursa pe locul întâi.

Şi la acest eveniment, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au susţinut două cauze umanitare, alergând pentru două persoane care se confruntă cu probleme de sănătate, o fetiţă din Brăila şi pentru un pompier din acelaşi oraş.
„A fost o cursă frumoasă. Eu şi prietenul meu Costel am pus mult suflet în acest eveniment. S-au alăturat pe timpul alergării şi colegi de la ISU Brăila. A fost o bucurie să marcăm împreună această zi minunată. A fost o onoare pentru mine şi pentru ceilalţi participanţi că am fost întâmpinaţi de comandantul ISU «Dunărea» Brăila, care, la ceremonie, le-a oferit diplome tuturor participanţilor. Am fost primiţi cu căldură, iar aceasta s-a văzut pe chipul şi în inimile tuturor. Le mulţumesc din tot sufletul şi un călduros la mulţi ani tuturor pompierilor, ei sunt adevăraţi eroi. Vom reveni si la anul cu mare plăcere. Felicitări tuturor!“, a declarat Laurenţiu Cobzaru.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii