Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Marinei Române Militarul Laurențiu Cobzaru a încheiat la ZIUA de Constanța ultramaratonul Galați - Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

15 Aug, 2022 11:06 2012 Marime text
 
Militarul gălățean Laurențiu Cobzaru a încheiat cu bine, astăzi, ultramaratonul Galați - Constanța, la care a luat parte în cinstea Zilei Marinei Române, dar și susținând o cauză umanitară, în cadrul campaniei „Fii tu un erou - România“.

Laurențiu Cobzaru are gradul de caporal clasa a III-a și e polițist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”.

Prieten bun al redacției noastre, Laurențiu Cobzaru a decis să-și încheie cursa din acest an de Ziua Marinei Române la ZIUA de Constanța, unde a oferit în mod simbolic un drapel al României.

Din partea ZIUA de Constanța, militarul gălățean a primit o plachetă, Meritul Sportiv și Umanitar, „în semn de înaltă recunoaștere și apreciere pentru inițiativela sale sportive și umanitare, desfășurate și în Dobrogea, inclusiv de Ziua Marinei Române 2022“.      
 
Binecunoscut pentru alergările sale pe distanțe lungi, cele mai multe dintre ele efectuate în scop umanitar, Laurențiu Cobzaru a parcurs acum distanța Galați - Constanța, de 216 kilometri, în 45 de ore, pe traseul Galați - Măcin - Atmagea - Ceamurlia de Sus - Râmnicu de Jos - Târgușor - Mihail Kogălniceanu - Ovidiu - Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii