Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camarad necuvântător întâlnit pe traseu De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și-au îndeplinit misiunea (galerie foto)

ro

30 May, 2020 00:00 5246 Marime text

• Cei doi militari au derulat multe acțiuni umanitare până acum

• Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu sunt implicați și în Campania „Fii tu un erou“
 
Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, binecunoscuți pentru acțiunile lor umanitare și pentru cursele la care participă în scop caritabil (inclusiv în județul Constanța), au avut un demers similar și de Ziua Eroilor.

Cu acest prilej, gălățeanul Cobzaru (MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Poliția Militară) și brăileanul Mazâlu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila) au parcurs, în alergare, un traseu din județul Vrancea, Măicănești - Martinești - Bordeasca Veche (Obilești), pentru a aduce un omagiu bărbaților și femeilor care au murit în timp ce serveau în forțele armate, dar și susținând cauza umanitară „Mirela luptă cu cancerul“, în cadrul campaniei „Fii tu un erou - Sprijin, speranță, șansă la viață!“. Campania se derulează după sloganul„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!”, iar cei care o pot sprijini pe Mirela o pot face depunând bani în contul deschis la Banca Transilvania - sucursala Craiovița Nouă, RO61BTRL01701201W10006XX, Dincă Mirela Ramona.

„Felicitări, eroilor!“


„Mulțumim tuturor din toată inima pentru sprijin și primirea călduroasă, Vâjâitoarea, Bordeasca Veche, Parohia Obilești, Asociația Fiii Comunei Obilești!“, a fost mesajul celor doi militari, care, pe traseul de alergare s-au intersectat cu un camarad necuvântător, un… melc, iar întâlnirea lor a fost fotografiată. Strădaniile neobosite în slujba celor aflați la nevoie ale lui Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu au cules aprecieri și cu ocazia cursei din Vrancea. „Felicitări, și vi sunteți eorii noștri! Vă admir și vă respect!“, „Felicitări, băieți! Respect!“, „Felicitări, eroilor!“ sau „Ați fost minunați! Vă așteptăm alături de noi ori de câte ori vă permite programul!“, au fost câteva dintre mesaje. 

Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru, Fii tu un erou)        

Citește și:

„Vremurile grele fac oamenii puternici!“ Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, campanie umanitară și în criza coronavirusului

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii