Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără polițistă are nevoie de ajutor De Ziua Drapelului Național, militarul Laurențiu Cobzaru va alerga susținând o nouă o cauză umanitară

ro

06 Jun, 2020 00:00 5393 Marime text
  • Laurențiu Cobzaru va parcurge distanța de 600 de kilometri, între Galați și Satu Mare
  • Polițista Elena Ramona Țoapă (20 de ani) se confruntă cu probleme serioase de sănătate
  • Laurențiu Cobzaru a participat la multe întreceri și pe litoral


Cunoscutul militar din Galați Laurențiu Cobzaru, care își îndreaptă eforturile în direcția ajutorării semenilor aflați în nevoie, susține, prin alergările sale, o nouă cauză umanitară.

Este vorba de cazul unei tinerei polițiste, Elena Ramona Țoapă (20 de ani), care se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar, în sprijinul ei, polițistul militar Laurențiu Cobzaru, de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“, va lua parte, cu prilejul Zilei Drapelului Național, la o alergare de 600 de kilometri, între Galați și Satu Mare, cursă care se va derula în intervalul 21 - 26 iunie a.c.
 

A primit o veste cruntă!

„Alerg pentru viață! - 600 km pentru Ramona“ se intitulează demersul caporalului Laurențiu Cobzaru, în cadrul campaniei „Fii tu un erou - Sprijin, speranță, șansă la viață!“. „Țoapă Elena Ramona, o tânără polițistă de 20 de ani, la început de drum, abia ieșită de pe băncile Școlii de Poliție, a primit o veste cruntă. Fiind internată la Spitalul Universitar din București, a fost diagnosticată cu leucemie acută, pentru care are nevoie urgentă de sânge din grupa B3 pozitiv, însă sunt acceptate și alte grupe de sânge. Cei care doresc să doneze sânge o pot face în țară la Centrele Județene de Transfuzie, specificând că doriți să donați pentru Țoapă Elena Ramona. De asemenea, pe lângă transfuzia de sânge va avea nevoie și de ajutor material pentru tratamentele și intervențiile chirurgicale care vor urma. Donațiile pot fi făcute în contul Raiffeisen Bank: RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele Țoapă Elena Ramona“, este descris cazul tinerei polițiste pe pagina de Facebook a evenimentului la care ia parte militarul Laurențiu Cobzaru.
 

Participant la multe întreceri și pe litoral

Fan înrăit al exerciţiului fizic şi al alergării, Laurenţiu Cobzaru este cunoscut pentru numeroasele sale curse în scop caritabil (atât singur, cât și alături de alți colegi). Militarul a participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa. Laurenţiu Cobzaru nu a lipsit de la startul cursei Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), al „Maratonului Nisipului“, al „Autism 24h Marea Neagră“, al „Black Sea 10K“, al Trichallenge sau al „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.

Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru)


Citește și:

Camarad necuvântător întâlnit pe traseu De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și-au îndeplinit misiunea (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii