Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:43 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine - De Ziua Marinei, au alergat de la Baia la Constanța Cursă umanitară, pentru ajutorarea fetiței unui militar de pe Fregata „Regina Maria“ (galerie foto)

ro

17 Aug, 2020 00:00 2984 Marime text
  • La cursa Baia - Constanța au participat militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și Ioan Chifu, fost polițist.
  • Punctul terminus a fost Muzeul Marinei Române, unde cei trei alergători au fost așteptați și de Dănuț Albu, președintele LMP.
  • Din partea Ligii Militarilor Profesioniști, Laurențiu Cobzaru, Costel Mazâlu și Ioan Chifu au primit plachete, diplome și tricouri LMP.
 
De Ziua Marinei Române, trei alergători au parcurs distanța Baia (județul Tulcea) - Constanța, cursa lor propunându-și să celebreze această importantă zi, dar și să susțină cauza umanitară „Aripi pentru Sara Maria“, din campania „#FiiTuUnErou - Sprijin, speranță, șansă la viață!“.
Cei trei alergători sunt militarii cap. Laurențiu Cobzaru, din Galați (polițist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”) și plt maj. Costel Mazâlu, din Brăila (de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila) și Ioan Chifu, din Năvodari (fost polițist, în prezent pensionar). Micuța care are nevoie de ajutor este fiica unui alt militar, care activează pe Fregata „Regina Maria“ și care evoluează și în echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști, fiind căpitanul formației. Cursa Baia - Constanța a avut ca punct terminus Muzeul Marinei Române, unde cei trei alergători au fost așteptați și de Dănuț Albu, președintele LMP. Din partea Ligii Militarilor Profesioniști, Laurențiu Cobzaru, Costel Mazâlu și Ioan Chifu au primit plachete, diplome și tricouri LMP.

„Împreună vom reuși!“

„Fetița camaradului nostru, cap. Sorinel Zaharia (Fregata «Regina Maria») are nevoie de ajutorul nostru! O putem ajuta pe Sara Maria donând în contul BRD (lei): RO07BRDE140SV62942011400. Împreună vom reuși! Suntem mulți, uniți și puternici! Pentru efortul lor, camarazii noștri,Laurențiu Cobzaru, Costel Mazâlu și Ioan Chifu, au primit din partea Ligii Militarilor Profesioniști, plachete, diplome si tricouri LMP. Mulțumim pentru sprijin domnului căpitan comandor Marius Laurențiu Rohart, directorul Muzeului Marinei Române“, a declarat Dănuț Albu.

Sursa foto: Facebook (Dănuț Albu, Fii tu un erou)

Citește și:

Cursă umanitară De Ziua Marinei Române, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și fostul polițist Ioan Chifu aleargă între Baia și Constanța

Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, figură frumoasă în campionatul de minifotbal. Obiectivul e promovarea în Liga I (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii