Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul Tribunalului ramane fara conducere

ro

02 Jun, 2010 02:21 2605 Marime text
cap_1.jpgSe caută şef pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Delegată în funcţia de procuror general al Constanţei şi promovând examenul de grad, magistratul Adina Florea va înceta să mai fie prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În urma rezultatelor obţinute de magistraţi la concursul privind promovarea în funcţii de execuţie, Consiliul Superior al Magistraturii a decis că se impun mai multe schimbări. În acest sens, Secţia pentru procurori a Consiliului a hotărât eliberarea din funcţiile de conducere exercitate, începând cu data de 15 iunie, a mai multor procurori, prin care şi Adina Florea, dat fiind că aceştia au fost promovaţi la o unitate de Parchet superioară. Astfel, de pe 15 iunie, Adina Florea nu va mai fi prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ea fiind avansată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Cu alte cuvinte, Parchetul Tribunalului rămâne fără şef. De menţionat că, la acest moment, doi procurori şi-au exprimat intenţia de a deveni prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului, fiind vorba despre actualul adjunct, magistratul Zarafina Puiu, dar şi procurorul Valentina Boboc, recent promovată de la Parchetul Judecătoriei Constanţa. În ceea ce o priveşte pe Adina Florea, acesta se află printre candidaţii la examenul pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • EBA 02 Jun, 2010 13:38 Succesuri multe Adina si salutari de la Deliorga
  • liana 02 Jun, 2010 09:09 Stimata Doamna, pe la Curtea de Apel o sa dati peste un judecator Razvan! Atentie, sa stiti ca este corupt!!!
  • justice 02 Jun, 2010 07:23 mafia lui deliorga de la csm cu dosar la dna sri si dna si dga tac parca e al queda asa e in justitia constanteana spaga pile