Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul magistrat Adina Florea, noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României

ro

31 Oct, 2023 09:31 2415 Marime textFostul magistrat Adina Florea, fost procuror general al Dobrogei și fost adjunct al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, pensionat la finele anului 2022, este acum noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României.
 
Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de surse bine informate.
 
Contactată telefonic, fostul magistrat Adina Florea a precizat, pentru ZIUA de Constanța, că este o alegere personală, nedorind să facă alte comentarii.
 
De asemenea, informația se regăsește și pe site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie a României, la secțiunea Conducere, acolo unde Adina Florea este menționată ca director executiv al Departamentului Juridic.
 
Amintim, magistratul Adina Florea a fost eliberată din funcția de procuror, prin pensionare, în baza decretului semnat de președintele Klaus Iohannis, începând cu data de 21 decembrie 2022.
 
La momentul părăsirii sistemului juridic, Adina Florea era inspector judiciar în cadrul Direcției Inspecției pentru procurori din cadrul Inspecției Judiciare, în urma concursului susținut pentru această funcție.
 
Înainte de Inspecția Judiciară, magistratul constănțean a fost adjunct al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, câștigând, de asemenea, concursul pentru funcția de procuror-șef al SIIJ, fără însă ca rezultatele concursului să fie validate de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Înainte de plecarea la București, magistratul Adina Florea a fost procuror general delegat al Parchetului Curții de Apel Constanța, dar și prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
În prezent, aceasta își desfășoară activitatea în cadrul Departamentului Juridic din CCIR.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Sfârșitul unei ere!
Documentul prin care magistratul Adina Florea, fostul procuror general al Constanței, a ieșit la pensie (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii