Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima oră! Președintele a semnat decretul de pensionare pentru magistrații Adina Florea și Silviu Ciocoiu

ro

30 Nov, 2022 14:30 2014 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcția de procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța pentru magistratul Adina Florea, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară, prin pensionare.

În același timp, președintele a semnat și decretul privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a magistratului Silviu Vasile Ciocoiu, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară, prin pensionare.

Amintim, pe 1 noiembrie 2022, Secția pentru procurori a propus Președintelui României eliberarea din funcție, prin pensionare, începând cu data de 21.12.2022, a magistratului Adina Florea, procuror cu grad corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară – Direcția de inspecție pentru procurori.

În cadrul aceleiași ședințe a Secției pentru Procurori a fost admisă și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, a magistratului constănțean Silviu Vasile Ciocoiu, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară – Direcția de inspecție pentru procurori.
 
Magistratul Silviu Ciocoiu va ieși la pensie tot pe 21 decembrie 2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii