Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foștii procurori – inspectori judiciari Adina Florea și Silviu Ciocoiu, răspuns negativ de la Tribunalul Constanța (MINUTA)

ro

12 Feb, 2024 17:00 1048 Marime text
  • Cazul a fost declinat la Constanța de către Tribunalul Argeș.
Foștii procurori și, totodată, foști inspectori judiciari constănțeni Adina Florea și Silviu Ciocoiu au primit un răspuns negativ astăzi, 12 februarie 2024, de la Tribunalul Constanța!
 
Cei doi foști magistrați, acum la pensie, au pierdut în primă instanță unul dintre procesele intentate Inspecției Judiciare, dar și Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.
 
Hotărârea Tribunalului Constanța a fost pronunțată în dosarul 3046/109/2023, ajuns la Constanța după ce a fost declinat de Tribunalul Argeș, unde mai multe acțiuni similare au fost introduse de foști inspectori judiciari.
 
În minuta hotărârii de astăzi, 12 februarie 2024, se arată că instanța „respinge ca nefondată acțiunea reclamanților“.
 
Decizia Tribunalului poate fi atacată în apel în termen de zece zile de la comunicarea hotărârii motivate.
 
La Tribunalul, cazul s-a aflat, potrivit informațiilor noastre, în atenția completului prezidat de magistratul Adrian Neagu, din cadrul Secției I Civile a instanței.
 
După ce foștii magistrați vor primi decizia motivată a Tribunalului, vor avea la dispoziție un termen de zece zile pentru a declara apel.
 
Dacă hotărârea va fi atacată, atunci dosarul va fi trimis pe rolul Secției I Civile a Curții de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fost președinte din Curtea de Apel Constanța, fost magistrat al Curții Supreme, în proces cu Înalta Curte! S-a decis rejudecarea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii