Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Canalelor Navigabile Constanța a atribuit un contract de servicii unei firme din București

ro

16 Dec, 2020 18:55 3166 Marime text
  • Administrația Canalelor Navigabile Constanța a atribuit un contract de servicii de mentenanță.
  • Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor este Hach Lange SRL din București.

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract de servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 419.960,62 lei.

Descrierea contractului

Servicii pentru efectuarea activităţilor de mentenanţă cu asigurarea consumabilelor/pieselor de schimb ,conform prevederilor manualelor de exploatare şi mentenanţă precum şi a documentaţiei As-Built a proiectului „Modernizarea sistemului de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile prin montarea de stații automate de monitorizare a calităţii apei”.

Potrivit Licitatiapublica.ro, se vor face intervenții tehnice lunare planificate în conformitate cu prevederile Planului de Mentenanța anexa 3 la prezentul caiet de sarcini, pe o durată de 12 luni.

Intervenția accidentala va înlocui intervenția tehnica lunară.

1. Termenul limita pana la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire: 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
2. Termenul limita in care entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare in măsura în care solicitările de clarificări sau informaţii suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunţul de participare : 3 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
3. Entitatatea contractantă menţionează că va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul limită stabilit in Anuntul de participare simplificat.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante

1. Director General - Daniel Georgescu; 2. Director executiv, Directia Juridica - Diana Niculescu; 3. Director economic, Directia Economica - Cornelia Popescu; 4. Director executiv, Directia Exploatare - Lucian Bucuroiu 5. CFPP – economist, Cristina Poenaru ; 6. Sef Serviciu Achizitii –Camelia Sirbu; 7. Sef Serviciu GAPM-Liviu Babi.

Despre Hach Lange SRL

Societatea Hach Lange SRL a fost înființată în anul 2005, în București, sector 2.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 281.045,7 lei, integral vărsat, compus din 1.413 părți sociale, fiecare a câte 198,9 lei.

Asociații persoane juridice sunt Hach Lange Holding GMBH, cu sediul în Germania și SC Hach Lange GMBH, cu sediul în Germania. Administratorii societății sunt Ondrus Silvia, Nittolo Orlando Fulvio și Olteanu Titus-George.

Domeniul de activitate principal este comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente.

Pe anul 2019, societatea a înregistrat un profit de 621.786 lei, o cifră de afaceri de 13.315.775 lei și un număr de 13 salariați.



Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii