Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

ro

05 Mar, 2024 12:20 523 Marime text
AGA ACN SA a hotărât în ședința din 25.01.2024 în prezenţa acţionarului, Statul Român prin împuternicit mandatat şi a votului prin corespondenţă transmis de acţionarul Fondul Proprietatea SA prelungirea duratei contractului de mandat încheiat al lui Mihai Constantin, administrator provizoriu, cu 2 (două) luni, respectiv până la data de 27.03.2024, inclusiv, precum și forma şi conţinutul actului adiţional la contractul de mandat care urmează să se semneze cu administratorul provizoriu, potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr.1.077 din data 4 martie 2024.

Directorul general al societăţii, Florin Goidea a fost totodată mandatat să îndeplinească toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor. Directorul General va putea delega altor persoane competente mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.


Despre CN ACN SA
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a fost înființată în 1998, având sediul social în Agigea, strada Ecluzei nr. 1 și având ca obiect principal de activitate „activități de servicii anexe transportului pe apă“.
 
CN ACN SA este o companie de stat, în care Statul Român deține 80% din acțiuni, restul de 20% revenind Fondului Proprietatea.
 
În 2022, CN ACN SA Constanța a avut o ciră de afaceri de 68,951,490 lei, cu un profit de 4,070,374 lei și 404 angajați, potrivit www.termene.ro.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 17.44%.
 

PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii