Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbaterea publică, pe data de 25 aprilie CN ACN Constanța SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă

ro

20 Apr, 2024 16:30 538 Marime text
  • CN ACN Constanța SA a depus la APM Constanța raportul privind impactul asupra mediului pentru proiectul care prevede sistematizarea teritoriului aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanta şi la sediul titularului CN Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00.


Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: „Umpluturi și sistematizare teritoriu aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă a portului Constanța și organizarea execuției lucrărilor”, amplasat în incinta Portului Constanța, dana 99.


Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.


Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanta, strada Unirii nr.23, județul Constanta şi la sediul titularului: CN Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00.


Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 25.04.2024, ora 11.00, în incinta Port, Gara Maritimă.


Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii și observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, până la data de 25.04.2024.


Despre CN APM SA Constanța


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.

CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.

Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.

CN APM SA Constanța este deținută de Ministerul Transporturilor, cu 80% din capitalul social, și Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social.

Administratorii CN APM SA Constanța sunt Catană Dan-Alexandru, Chirilă Constantin, Dede Suryan-Omar, Diaconu Catalin, Drumea Mihnea Claudiu, Drumea Mihnea Claudiu, Gavruță Adrian-Daniel, Vlad Elena.

În anul fiscal 2022, CN APM Constanța cu 896 salariați a declarat o cifră de afaceri de 479.165.475 lei și un profit de 114.510.926 lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului: Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor:
Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii